Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΔΑΚΕ καθηγητών Ν. Λάρισας: Δεν μας εκφράζει αυτή η ΝΔ


«Αν θέλουν ας μας διαγράψουν. Εμείς τασσόμαστε στο πλευρό των συναδέρφων μας». Με τα λόγια αυτά ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ καθηγητών Ν. Λάρισας κ. Νταφούλης απάντησε σε ερώτηση του larissanet.gr για το ενδεχόμενο διαγραφής τους από το κόμμα της ΝΔ, μετά τη σκληρή ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά τραβάνε κόκκινη γραμμή από την Συγγρού.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως μόλις λίγες μέρες πριν, ο γραμματέας της ΝΔ κ. Κεφαλογιάννης διέγραψε τον προέδρο της ΟΛΜΕ και συνδικαλιστή της ΝΔ κ. Ν. Παπαχρήστου, εξαιτίας της στάσης του.
 
Αναμφίβολα η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Καθηγητών ν. Λάρισας δημιουργεί έναν ισχυρό πονοκέφαλο στην τοπική γαλάζια οργάνωση.
 
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Στο πλευρό των καθηγητών τάσσεται η ΔΑΚΕ Καθηγητών ν. Λάρισας και καταγγέλλει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
 
Στην ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ Καθηγητών ν. Λάρισας τονίζει:
 
«Συνάδελφοι, τις τελευταίες μέρες τα κατευθυνόμενα μέσα επικοινωνίας ανέλαβαν το άχαρο έργο της λάσπης και της κατασυκοφάντησής μας. Στην αήθη και απρόκλητη επίθεση που δεχόμαστε από την τρικομματική  κυβέρνηση , πολλοί αυτόκλητοι προστάτες δημοσιογράφοι και πολιτικοί χλεύασαν επί μέρες τον κλάδο, διαστρεβλώνοντας κατάφορα την πραγματικότητα.   O αντιδημοκρατικός κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει τελειωμό. Στον όλεθρο που υπόσχονται στους καθηγητές η ΔΑΚΕ δεν θα μείνει αδρανής. Ήμασταν και θα είμαστε πάντα  στο πλευρό των συναδέλφων μας.
Καταγγέλλουμε  απερίφραστα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, όσο ακολουθεί ακραίες, αυταρχικές και ανάλγητες νεοφιλελεύθερες λογικές. Αυτή η Νέα Δημοκρατία δεν μας εκφράζει.
-Κανένας δεν μπορεί να διαγράψει τις παρακαταθήκες της παράταξης.
-Οι ιδέες δεν διαγράφονται.
-Αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική δικαίωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου