Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Στοιχεία για τα ιδιαίτερα των καθηγητών του δημοσίου

Στοιχεία για καθηγητές του δημοσίου που παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές πσρέδωσε το ΔΣ της Ομοσπονδίας Φροντιστών Ελλάδας στην υπουργό Παιδείας, στη διάρκεια 70λεπτης συνάντησης μαζί της .
Παράλληλα οι ιδιοκτήτες Φροντιστηρίων ενημέρωσαν την υπουργό Παιδείας για όλες τις ανοιχτές υποθέσεις που είναι εν γνώσει των φροντιστηριούχων και άκουσε τις αιτιολογημένες και απολύτως τεκμηριωμένες αιτιάσεις , αναφορικά με την έκταση του φαινομένου και την ατιμωρησία που το υποθάλπει και το συντηρεί. ...Περισσότερα στο esos: http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6960:-lr-&catid=305:2009-12-01-17-13-26&Itemid=1562

1 σχόλιο:

  1. Από τη μια το Υπουργείο Παιδείας δηλώνει ότι θα καταπολεμήσει την παραπαιδεία και από την άλλη:
    "Η υπουργός εξέφρασε την επιδοκιμασία της για αυτήν την προσπάθεια (πιστοποίηση των Φροντιστηρίων από ΕΛΟΤ) και μας προέτρεψε να προχωρήσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση, με όσο το δυνατόν πιο μεγάλα και γρήγορα βήματα.
    Για το ζήτημα του εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου, συμφωνήθηκε ότι αυτό πρέπει να ανοίξει με δεδομένη τη συμμετοχή της ΟΕΦΕ, η οποία μπορεί – και δικαιούται και οφείλει – να καταθέσει τις σχετικές προτάσεις της προς το υπουργείο."


    Ποιός δουλεύει ποιόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή